MEZUNLAR BULUŞMASI

YKS sürecindeki 12. Sınıf öğrencilerimize destek olmak amacıyla, okulumuz 2023 mezunlarıyla bir söyleşi düzenledik. Söyleşiye, ; Şerife Serra Şen; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hatice Hilal Batağan; Gebze Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği, Azize Topal; Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği, Zehra Meryem Işık; Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Betül Çiçek; Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji katıldı. Mezun öğrencilerimiz sınav sürecinde yaşadıkları olumlu ve olumsuz deneğimleri, çalışmalarındaki doğru noktaları ve hatalarını, nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaştılar ve öğrencilerimizin merak ettikleri sorularını cevapladılar. Her iki tarafın da çok keyif aldığı bir program oldu. Katkılarından dolayı mezunlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

09.10.2023 105

09-10-202309-10-202309-10-2023