GİTO SOSYAL BİLİMLER ÇALIŞTAYI

GİTO SOSYAL BİLİMLER ÇALIŞTAYI

GİTO SOSYAL BİLİMLER ÇALIŞTAYI

Güngören İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri Yeliz Akkaya başkanlığında okulumuzda ilki  2 Mart Cumartesi gerçekleştirilen GİTOSBÇ (Sosyal Bilimler Çalıştayı) etkinliğimizde büyük bir heyecan hakimdi. 

GİTOSBÇ etkinliğimiz öğrencilerin yenilikçi fikirler geliştirmeleri ve kendi potansiyellerini keşfetmeleri için bir ortam sağladı. Ana teması Bağımlılık olan etkinliğimizde katılımcılarımız branşlara ayrılan komitelerimizde interaktif oturumlar ve atölye çalışmaları aracılığıyla problem çözme becerilerinin yanı sıra takım çalışması ve iletişim becerilerini de pekiştirdiler. 

Etkinliğimizde Popüler Kültür, Psikoloji ve Kurgusal Kriz olmak üzere 3 komite oluşturuldu. Öğrencilerimiz bu komitelerde herhangi bir ideolojiden bağımsız kendilerini ifade etme ve fikirlerini başkalarına aktarma fırsatını buldular. Daha önceden hazırlanan akademik çalışma kağıtları ile birlikte kendi araştırmalarını oturumlarda belirlenen düzen içerisinde sunan öğrencilerimiz için etkinliğimizin sonunda bir ödül töreni düzenlendi ve sertifika takdimi yapıldı. 

ilk defa düzenlenen ve gelecek senelerde bir gelenek haline gelmesini arzuladığımız çalıştay programımıza katkılarından dolayı Yeşilay ve İstanbul Ticaret Odası Üniversitesine teşekkür ederiz.

21.03.2024 85

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024