SARA MOLHEM - İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

Sara Molhem 2018 yılından beri okulumuz Güngören Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Çeşitli sınıf düzeylerinde öğrencilere IGCSE (Cambridge Uluslararası Ortaöğretim Genel Sertifika Programı), konuşma ve dinleme becerileri öğretmektedir.

Lisansını İngiliz Edebiyatı alanında tamamlayan Sara, TESOL (İngilizcenin Başka Dilleri Konuşanlara Öğretimi) sertifikasına sahip bir öğretmen ve aynı zamanda Londra’daki Uluslararası Profesyonel Yöneticiler Kuruluşu’nun (IPMA) sertifikasına sahip bir yöneticidir. Buna ek olarak, yakın zamanda kendisine Pearson tarafından PTEA (Pearson Akademik İngilizce Sınavı) sertifikalı eğitici unvanı verilmiştir.

Sara BAE, Ürdün ve Suriye’nin de içinde yer aldığı Orta Doğu Bölgesi, Amerika ve Türkiye gibi dünyanın birçok ülkesinde 15 yıl boyunca İngilizce öğretmenliği yapmıştır.