GÜLSÜN KARABAY - İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

GÜLSÜN KARABAY - İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

 

2020-2021 eğitim-öğretim yılında okulumuzda göreve başlayan öğretmenimiz 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği mezunudur. Meslek hayatına İngilizce kurslarından British English’ de İngilizce Öğretmeni/Eğitim Koordinatörü olarak başlamıştır.

Öğretmenimiz 2007-2008 eğitim öğretim yılında bir dönem Yıldız Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Bölümünde İngilizce okutmanı olarak çalışmış ikinci dönem Milli Eğitim Bakanlığına geçerek Bağcılar Sancaktepe İlköğretim Okulunda göreve başlamıştır. Öğretmenimiz 2013 yılında Bağcılar Yeşilbağ Ortaokuluna geçerek okulumuza atandığı yıla kadar görevini burada sürdürmüştür. 

Kendini geliştirmeyi benimseyen öğretmenimiz bu bağlamda 2017 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji Bölümü Tezli Yüksek Lisans programına kabul edilmiş olup 2021 yılında “Öğretmenlerde Liderlik Tiplerinin Psikolojik Sermaye ve Örgütsel Sessizlik Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi” adlı tezini başarıyla savunarak mezun olmuştur. Öğretmenimizin ayrıca hakemli bir dergide yayımlanmış olan  “Liderlik Tiplerinin Öğretmenlerdeki Örgütsel Sessizlik Üzerindeki Yordayıcılığının İncelenmesi. Yaşadıkça Eğitim, 35(1), 78-87.” adlı makalesi de bulunmaktadır.