CENGİZHAN BAŞYAYLA - İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

22 Aralık 1989 tarihinde Konya’nın Ereğli ilçesinde doğdum. İlköğrenimimi Konya Ereğli Şehit Kâmil Atalay İlkokulu’nda tamamladım. 2004-2008 yılları arasında Ereğli Anadolu Lisesi’nde dil bölümü okuduktan sonra 2008 yılında Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandım. 2012 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Konya Wall Street English Dil Okulu’nda bir süre İngilizce öğretmenliği yaptım. 2014 yılında Manisa’ya atanarak devlet kadrosunda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladım. 2017 yılında İstanbul’a geldim ve Bağcılar Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde iki yıl görev yaptıktan sonra hâlen çalışmakta olduğum Güngören İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçtim.