KIŞ KAMPI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

28.02.2022 220

YKS derslerinden sorumlu olan alan öğretmenlerimizle süreç değerlendirme toplantısı yapıldı. 1. Dönem hedeflenen konuların tamamlanması sürecinin tüm alanlarda hedefe ulaşıldığı görüldü.

Koçluk yapan öğretmenlerimizin bu süreç değerlendirmelerini 2. Dönem başında öğrencileriyle görüşecek ve yeni hedeflerini belirleyecekler.

Yapılan denemelerin sonuçları analiz edildi. Tüm branşlar kazanımları değerlendirerek öğrenci bazında değerlendirme raporu oluşturdu. Bu öğrencilerle birebir soru çözümü ve konu tekrarı planlandı.

2. dönem deneme sıklığı artacağı için analizlerin haftalık olarak alan öğretmenleri tarafından analiz   edilerek öğrencilerin gelişim tablosu incelenecek ve gerekli takviyeler için zümreler istişare edecektir.